torsdag 19 november 2009

MJ i hiertat!


MMM: vad bra den var! Gick ju in med inställningen att konsertfilm sällan är bra.
Men efter ett tag bara kände man peppen i kroppen av musiken och dansen, asgött.
Så himla synd att han inte kunde genomföra konserterna, för det hade varit grymt att se hela konserten med allt bakgrundsmaterial till i sin helhet, som en hel film på DVD. Och så kunde jag självklart inte hålla mig för att fälla några tårar när han körde "Earth Song", med en ny video till. Det går liksom inte. Gråter alltid när jag ser videon till den, haha. Den och "They don't really care about us", är så starka. Loves it!
Här har ni filmversionen. Det är inte helt reko ljud och bild, och den är textad på ryska, men ändå. Bara för att få ett hum.



För jag antar att alla sett originalet redan, om inte, har ni den här. Älskar biten där han stampar och allt spolas tillbaka. Aweee... Får ont i hjärtat varje gång. Och här är han fan het alltså.



Och sedan fattar jag inte varför folk går direkt när eftertextern rullar? Man missar ju oftast massa gött extramaterial där. Synd för dom! Jag sitter alltid kvar tills lamporna tänds, chillar lite, smälter filmen. Förstår inte vad folk har så bråttom för? Typiskt stockholmare..

- Give them what they want. Escapism.
Där satte han fan huvudet på spiken, den gamle räven. Och så var han jävligt bra på det, låta en rymma från vardagen. Göra det själv. Kände definitivt den känslan av att se den här filmen. Glitz'n'Glam, och en 50åring som fortfarande svänger. Ville bara dansa. Grymt!

Inga kommentarer: