söndag 31 januari 2010

Istider


Hej Hopp lilla bloggis!
Här sitter jag mitt i natta och skriver, det kan man ju fråga sig varför, då jag är aptrött. Dvs trött som en apa. Mycket jobb just nu.. Och plugg. Och pressa in allt annat mellan. Men så äre, livet, liksom! Idag bestämde sig Emelie och jag för att dra och äta kinamat efter jobbet. Så så blevre! Vi gick till Ming Garden och åt gott, men framför allt, beställde vi in hela TRE efterätter. Vilket inte är helt psyko egentligen, men det tyckte tydligen vår kypare.
- Men det är ganska mycket i en sån där *pekar på bananasplit på menyn*
- Jaa, vi vet, men vi vill ha tre.
- Okej, inga problem,  jag fixar!
Sedan när vi faktiskt åt upp all glass och bananasplit (som vi visste att vi skulle, true fatsokids som vi är) kom kyparen igen och utbrast "Jag är imponerad!", hahaha. Vad är det liksom? Knas. Men han var gullig. Sedan började han tipsa oss om enligt honom världens bästa glasshus..
- Det ligger i Söderköping, och heter Smultronstället. Dom har all slags glass!! Glass som ryker och brinner och uppläggningen av det här ni åt nu är rena barnleken jämfört med det dom har där! Alla som kommer från Söderköping vet vad det är, och har varit där. Ni borde verkligen åka dit och testa!
Hahaha, så himla fint. Kan ni Söderköpingsbor/kännare konfirmera att detta fantastiska glasställe verkligen existerar? Jag känner ett starkt behov av att åka dit..... Icecreeeaaam...
Nejfan. Imorgon är jag väldigt ledig. Vill ut i ljuset och luften, Djurgården kanske. Nu, sova?

2 kommentarer:

Siri Zetterman sa...

haha erika, det är sant! smultronstället är sveriges bästa glassbar! glassarna är gigantiska och väldans goda! åk dit! jag som forna söderköpingsbo bekräftar alltså härmed att er servitör har rätt!
haka på till emmaboda så stannar vi till på vägen, det är inte långt från varken norrköping eller där mitt päron bor! komigen!

Markus Amalthea Magnuson sa...

Men hallå, Matildas föräldrar bor ju i Söderköping! Vi var på Smultronstället i somras och åt brutala glassar, bland annat en gondolformad bananglass och typ nån konstig casinoglass med tärningar i. Kolla bilden: http://dl.dropbox.com/u/3077069/matilda_smultron.jpg